Thursday, December 30, 2010

Garuda Kalah terhormat,Malaysia menang terhina.wathefish!

Assalamualaikum

syukran.akhirnya Sang Harimau Malaya menang Piala suzuki AFF 2010.[disini]Penyokong Garuda diam terduduk bila dah kalah.terserlah reaksi hampa bila time penyampaian hadiah.tapi masih ada mulut laser dok cakap-cakap "Garuda kalah terhormat,Malaysia menang hina".wtfish la!tak puas hati cakap kita fight.eceh eceh.

Perlawanan tadi memang betul-betul kencang.aku tengok Malaysia hanya mampu bertahan bila Indonesia serang bertubi-tubi.gila la my hero Khairul Fahmi u the best la.tapi bila dah Safee Sali rembat sekali terus masuk u memang superhero la der.hehe.Bila tengah syok tengok Garuda sibuk nak baham Harimau.aku pun jadi lapor.grr

Bila harimau rest untuk masa kedua aku pun samasama rehat.nak tambah energy untuk menjerit.auwmmm


menu:nasi goreng harimau malaya,kopi panas garuda,
kicap manis sunda

chefnya adalah
>
>
>
chef K.rajaijat merangkap pak ucu aku

okey.siap makan sambung tengok bola.lincah semua bersusun.akhirnya ya itu dia.MALAYSIA MENANG!!!hoorayyyyy.diumumkan esok cuti untuk meraikan kemenangan kita semua.sukasuka

nota kedai kopi:sapa nak tengok kekasik goal keeper malaysia Khairul Fahmi my hero.meh aku tunjuk.jadi jangan nak perasan lebih.nanti ada kena serang.[disini].sweet gila la.aku tahu gosip ini dari abg K[disini]

6 comments:

  1. waahh :) sudah ade banner baru ko nyah! hehe ^_^
    very nice myra! ;)

    ReplyDelete
  2. haha. sweet kan si Khairul Fahmi dgn awek dia. wakaka.

    ReplyDelete
  3. tahu tak pe.sweet gile doe.tak jeles la. aku ngan safiee sali.ghaha

    ReplyDelete
  4. doe. safee sali tu, dorang kate juling air. pfft. aku pun tak tahu la betul ke tak.

    ReplyDelete