Saturday, January 1, 2011

sweet sour 2010 habis!

Assalamualaikum.

Inilah kehidupan.bagaikan roda.hari berganti hari,minggu berganti minggu dan tahun berganti tahun.Tahun 2010 sampai kepenghujung berganti tahun 2011.usia semakin bertambah menjadi 21.ada apa dengan nombor??aku semakin meningkat remaja dan dewasa.orang lama cakap," baru nak kenal dunia".wthesipusedut!

Masih ingat lagu wajah rahsia hati cerita Ali Setan??
"Dalam kehidupan ini yang terindah melalui usia remaja,senda gurau suka duka sering berganti meninggalkan kesan abadi".aceh aceh.sukasuka suka sangat romance dan gedik cerita ini.

So,tahun ini last aku pergi kelas.kebiasaan kehidupan aku sebagai pelajar yang berhemah dan berdisplin.Selama lebih kurang 20 tahun aku hidup di pentas dunia ini.tahun depan mula berpraktikal mean thats seperti merpati menjinak-jinakkn diri kealam pekerjaan la kiranya.sangat teruja.Syukur,result tahun akhir sangat memberangsangkan.sudah boleh menetap secara aman bersama keluarga tercinta.tidak perlu menyental kain baju,makan di dewan makan dan boleh stay dibilik tanpa gangguan warden.sangat bahagia.

memorable.DCG crew.teka mana aku??

Okeys,itu bab kehidupan.bab percintaan pulak.Tahun 2010 agak bertuah kerana aku dapat mengenali sebuah percintaan.korang percaya ke??sila angguk!!grr.dari dulu aku disogokkan dengan kalimah,cinta pertama itu indah dan susah dilupakan.cinta itu buta dan segala bagai la.saya sangat setuju.Cinta pertamaku terkubur ditepi jalan.hash!sadis sangat.tapi jangan risau KAU telah ku delete dari account fbku,ymku dan talifon bimbit ku.haha.kita tidak ada keserasian bersama .satu pengalaman manis yang payah dilupakan.kenang daku dalam doamu.grr

first place ngadate.ingatkan cinta sampai di mercu
rupanya puting beliung ditenggahari.

Part kewangan.syukur kembali.sebagai student hidup mesti berdikari.teringat masa tengah kering.dalam purse tinggal duit syilling.masa ini lah sangat sesuai kutip hutang.tiaptiap malam makan meggi.tak pun buat air milo cicah biskut.redha je la.tengok member makan sedapsedap telan air liur.tengah kaya hanya berfoyafoya.bukit kalau ditarah pun boleh rata.inikan pula duit yang 50 henggit yang kau dapat tiap bulan myra oii!Nasib baik praktikal dekat dengan rumah kurang la perbelanjaan kau.tapi bertambah perbelanjaan makabah.=)

kasihan beliau di atas.sangat alim duadua berjubah
.bakal HJ dan HJH

semestinya usia remaja sangat indah.jadi aku nak simpan semua isinya.entry ni kira macam sinopsis tahun 2010.tapi kalau dah panjang lebar adakah dikira sinopsis??entry sebagai kenangkenangan yang akan dikenang.


-THE END 2010-




















1 comment:

  1. sempat lagi tak kalau nak ucaphappy new year ! keh keh

    ReplyDelete